Om Kammerknas

K Kvinde
A Aarhus-bosat
M Madglad
M Motionist
E Elsker havet
R Restaurantgænger
K Kaninven
N Natteravn
A Altanglad
S Sprognørd

21 thoughts on “Om Kammerknas”

  1. Hej Kammerknas
    Jeg administrerer hjemmesiden altomkager.dk, som jeg netop har færdiggjort.
    Jeg er søgemaskineekspert, og elsker at lave sites, som har interesse for
    søgemaskinerne og deres brugere. Et af de mest søgte ord er kager og desserter,
    og derfor har jeg lavet dette site.

    Jeg er pt i gang med at indsamle tilladelser
    fra forskellige sites, blogs og virksomheder om at bringe deres opskrifter på
    kager og desserter, og er her faldet over din blog Kammerknas, som jo har en masse
    dejlige indbydende opskrifter. Jeg håber derfor at jeg må have lov at bringe dine
    opskrifter.

    Jeg sørger selvfølgelig for, at der ikke er fare for dulicate content,
    og laver tilpassede titler og beskrivelser, samt dofollow på alle links tilbage til din blog Kammerknas.Jeg vil også meget gerne skrive en henvisningstekst , som beskriver
    Kammerknas og hvad bloggen handler om, så jeg på den måde kan skabe trafik til din blog.

    Med håb om et positivt svar.

    Med venlig hilsen Lea Skov Lindbæk

    • Vil det ved en søgning fremstå, som om min side går igennem din? Har tidligere dårlig erfaring med en side, der havde tilladt sig at lave mange søgemaskinereferencer til bloggen her, hvor Google-søgninger henviste til den pågældende side i stedet for min, når der blev søgt på noget fra min side her. Det var vidst “Findeopskrifter.dk” eller sådan noget. Noget i den stil er jeg ikke interesseret i.

      Hvis der blot er tale om, at der bliver lavet referencelinks, er det helt ok. Så længe det ikke går ud over mine gæsters vej herind, da jeg får meget Google-trafik og ikke ønsker, at det går igennem en anden side, før man finder herind.

      Mvh. Kammerknas

  2. Christina Vejsgaard Koch said:

    Hej!

    Jeg går på Journalisthøjskolen, og er i gang med at skrive en artikel om madbloggere. Jeg synes din blog er super fin og kunne rigtig godt tænke mig at lave et personligt interview med dig omkring den.

    Hvis det er noget du kunne være interesseret i at deltage i, kan du kontakte mig på cvkoch@mail.dmjx.dk eller på (telefonnummer fjernet).

    Christina Vejsgaard Koch

  3. Hej,

    Jeg skriver til dig, fordi jeg er faldet over din mad-blog. Og jeg kan se, at du ligesom os har en stor kærlighed til kogekunstens mange glæder :-)

    Grunden til at jeg henvender mig er, at jeg sammen med et par venner har startet et fundraising projekt der hedder Mad Gennem Generationer. Helt kort går projektet ud på at indsamle en masse opskrifter hvor nostalgien er i fokus, dvs. de opskrifter hvor minderne vælter frem. Det skal så blive til en kogebog med de bedste opskrifter gennem tiden. Overskuddet vil gå til Red Barnets fokus på fællesskab og oplevelser.

    Jeg vil i den sammenhæng høre om du kunne være interesseret i at bidrage til kogebogen. Det koster ikke noget; blot en opskrift, evt. et billede af retten og så selvfølgelig den gode historie – dvs. hvilke minder der er forbundet med opskriften.

    Du kan læse mere om projektet her facebook.com/madgennemgenerationer eller på vores hjemmeside: http://madgennemgenerationer.com/

    Har du nogle spørgsmål må du endelig skrive.

    Mange hilsner fra Lene.

    • Hej Lene,

      Det lyder som et spændende projekt. Jeg kigger på det og kontakter dig/jer, såfremt jeg gerne vil være med :-)

      Mvh. Kammerknas

  4. Pernille Klamer said:

    Hej Kammerknas.

    Har du en mail, telefonnummer eller andet, hvorpå jeg kan kontakte dig? Jeg har nemlig en forespørgsel vedr. et madprogram.

    Mvh.
    Pernille K.
    Caster, Metronome Productions
    (telefonnummer fjernet)

    • Hej Pernille,

      Jeg har kontaktet dig på den mail, du havde indtastet, men mit mailprogram fortæller mig, at den ikke eksisterer…?

      Mvh. Kammerknas

  5. Morten Pedersen said:

    Hej Kammerknas

    Hvordan kommer man i kontakt med dig? har du en mail man kan skrive på hvis man ønsker at komme i dialog med dig?

    Med venlig hilsen

    Morten Pedersen

    • Hej Morten

      Jeg har sendt dig en mail. Det er dog med overlæg, at jeg ikke har kontaktoplysninger på bloggen, da jeg foretrækker kommunikation “out in the open”.

      Mvh. Kammerknas

  6. Line Christiansen said:

    Kære kammerknas
    Jeg lavede sidste jul nogle Christmas cookies som jeg pyntede med glasur. Jeg har gemt opskriften, men er nu i tvivl om det er den rigtig opskrift!! :/
    Jeg kan desværre ikke vedhæfte et billede, men det var udstiksforme, formet som små mænd, som man vendte om og lavede rensdyr af. Jeg har pisket din side igennem, men kan ikke finde dem…
    Vil du hjælpe mig?… Det er de eneste julesmåkger jeg rigtig kan lide, så håber at høre fra dig :)
    De bedste hilsner og ønsker om en god jul
    Line Christiansen

  7. Frederik said:

    Hey. Kammerkrans jeg spekulerende på om jeg måtte låne et billede af jer. da jeg er i gang med at lave en avis. Og skal bruge et fint billede af fastelavnsboller

    • Hej Frederik

      Du må gerne låne et af mine billeder, såfremt du påfører, at det er herfra (altså kildeanførsel), og det ikke er til kommercielle formål.

      Mvh. Kammerknas

  8. Hej Kammerknas,

    Kan du ikke kontakte mig, jeg har nogle spørgsmål til dig angående mobile opskrifter.

    Kærligst Cecilie

  9. Kimmie Petersen said:

    Hej Kammerknas

    Jeg er madredaktør på ugebladet Hendes Verden, og jeg vil gerne omtale din blog i bladet. Du må meget gerne skrive til mig, så jeg kan fortælle mere.

    Mvh.
    Kimmie Prütz Petersen
    kpp@hendesverden.dk

  10. Engang i mellem kigger jeg forbi, om der er nyt fra dig.
    Fordi sådan en nysgerrig type er jeg.
    Jeg håber du har det dejligt. :)

    • Hehe, hvor hyggeligt :-) Tak skal du have! Jeg har dog droppet bloggen, men lukker den ikke, da den stadig har en del besøgende og fungerer fint som opslagsværk :-) Hav en skøn sommer!

  11. Hej Kammerknas
    Jeg skal opereres i morgen (mandlerne skal ud) og jeg faldt over dit opslag. Tusind tak! Det giver ro i maven at læse om din oplevelse. Jeg har læst nogle af dine reviews og er fuldstændig hooked på din blog. Vil du ikke nok vende tilbage? Du er virkelig dygtig til at skrive og dine opslag er spændende, sjove og giver inspiration.
    Vh Nina

    • Ej, hvor er du bare sød! Tusind tak for rosen, og hvor er jeg glad for, at du kunne bruge mine indlæg – særligt det om fjernelse af mandler.

      Det tager desværre for meget af min tid at blogge, så jeg må nok indrømme, at det er lagt på hylden, selvom jeg stadig gerne svarer på beskeder og spørgsmål der kommer på gamle indlæg :)

      Rigtigt meget held og lykke i morgen – jeg håber, det bliver en udholdelig periode efterfølgende uden alt for mange smerter. Jeg er selv SÅ glad for, at jeg fik det gjort og har fået meget nemmere ved at synke efterfølgende og er sluppet for de ækle mandelpropper.

      Mange hilsener fra Tine

Skriv en kommentar