Sol de Nit Barcelona 1

På Plaça del Sol i Barcelona-bydelen Gràcia ligger en snæver lille tapasrestaurant ved navn Sol de Nit, som jeg også skrev om i indlægget her for tre år siden. Den gang fik min kammerat og jeg det, der skulle vise sig at være turens absolut bedste tapas og sangria, lige netop her.

Derfor var det også et must for mig at lægge vejen forbi igen, da jeg var i Barcelona i maj måned, og da jeg ikke var synderligt sulten, men vejret til gengæld var ovenud fantastisk, satte jeg mig ved et bord under parasollerne udenfor og lod mig varte op med iskold sangria.

Jeg fik atter en ordentlig baljefuld sangria – det er åbenbart deres standardstørrelse – og den var simpelthen lige i øjet! Så jeg smækkede benene op, tog min bog frem og sad og nød stemningen på pladsen en god times tid, mens jeg blev en anelse bedugget.

Sol de Nit holder stadig maks, og tippet er hermed bragt videre. Næste gang skal jeg altså være sulten, når jeg lægger vejen forbi – er jo nødt til at tjekke, om de der karameliserede kyllingevinger stadig er lige så saftige…