Ferm Living Ripple 1

De noget så fine mundblæste Ripple-glas fra Ferm Living var en af tingene fra mit indlæg om forslag til julegaveønsker i november 2016, og traditionen tro er jeg atter faldet i og har købt dem selv.

Det er virkelig svært ikke at blive fristet, når man browser rundt og leder efter materielle lækkerier til køkkenet i udarbejdelsen af sådan et indlæg. Jeg holdt mig dog i skindet, indtil de for nyligt kom på tilbud og sågar et sted med gratis fragt.

Faktisk var det ikke glassene som sådan, der kom på tilbud, men en generel kampagne på et af de sites, hvor jeg havde bogmærket glassene. Så da jeg pludselig kunne få en pakke med disse fire glas for 224,25 kr. i stedet for 299 kr., slog jeg til og købte to!

Nu er jeg jo principielt imod at lade mig købe af virksomheder, så der er naturligvis ikke andet i dette indlæg end lidt jævn pral over mine otte smukke glas. Kampagnen kører ikke længere, så glassene fås muligvis billigere andetsteds, men jeg købte disse på Moodings.

Ferm Living Ripple 4Ferm Living Ripple 2
Ferm Living Ripple 3

Den opmærksomme læser (eller nok nærmere “kigger”) har ganske givet allerede opdaget, at glassene er forskellige, og det er et af de træk, jeg synes, gør dem ekstra specielle.

Efter sigende skulle de fire varianter symbolisere fire søstres forskellige fysiske træk på trods af ensartetheden i det riflede design, såsom en med lange ben, en med brede skuldre etc.

I hvert fald synes jeg, at de er noget så elegante, og så er de jo også ret praktiske, idet de kan stables samt tåler opvasker. Jeg har allerede brugt dem flere gange de sidste dage i denne vidunderlige sommervarme, og jeg tror, jeg får et godt og solidt venskab med de her søstre.