Le Repaire 1

På La Digue var tilgængeligheden af lækker mad lige en tand ringere end på de to større øer, Mahé og Praslin, men til gengæld var det hele lidt mere autentisk og nede på jorden, og derfor var øen sådan helt generelt alligevel min favorit af de tre.

Det bedste mad, vi fik, mens vi boede på La Digue, var fra resortet Le Repaires italienske restaurant, og vi prøvede både at spise der om aftenen med forudgående reservation samt til frokost en af de følgende dage, hvor vi bare dumpede ind og fik et bord.

Til aftensmåltidet fik min veninde stegte lammeribs og en tomatsalat med brød til, og jeg valgte en “half portion” risotto med passionsfrugt til forret (ca. 90 kr.), en “half portion” pasta pomodoro med basilikum (ca. 70 kr.) til hovedret samt et glas rødvin til. Alt sammen lækkert, omend rødvinen var noget kedelig.

Den dag, vi sad og spiste frokost med udsyn til den smukke have lige ud til strandkanten, kom en af øens sjældne og desværre truede fuglearter, Black Paradise Flycatcher, forbi til en slurk vand i fontænen. Jeg nåede lige at få et par middelmådige billeder af den på afstand – prøv at se den vilde hale!

Le Repaire 2
Le Repaire 3
Le Repaire 4
Le Repaire 5

Til frokosten bestilte min veninde og jeg hver en drink – for mit vedkommende en Le Repaire Special bestående af mørk rom, jordbærpuré, limesaft, sukkersirup og sort peber. Den var god! Prisen var 160 SCR, det vil sige ca. 80 kr.

Vi valgte begge risotto, og da vi ikke var vildt sultne, blev det atter halve portioner (virkelig smart, at man kan vælge både hele og halve portioner ved de fleste af deres retter!). Min veninde var på den traditionelle Karl Johan-svamperisotto (ca. 140 kr.), og jeg valgte en gang rødvinsrisotto (ca. 90 kr.).

Eneste aber dabei er, at de lige som alle andre steder på Seychellerne kun serverer kedeligt, hvidt luftbrød til maden. Godt brød er virkelig noget, der er nogle, der burde lære de lokale på Seychellerne at bage sådan helt generelt.

Le Repaire er absolut det sted, jeg vil anbefale at spise, hvis man er til god, veltilberedt italiensk mad. Man kan både sidde indenfor (overdækket terrasse-agtigt) eller ude i den varme gårdhave, priserne er fornuftige, servicen er god og beliggenheden fantastisk.