Les Boucaniers Praslin 1

På Praslin boede min veninde og jeg i et guesthouse på Acajou Beach Resort, hvor vi havde egen veranda og adgang til en fantastisk lækker pool lige ud til stranden. Vi havde eget køkken og havde derfor fravalgt den lidt pricy morgenmadsbuffet i rejsepakken.

Vi provianterede til morgenmad og snacks i et lille supermarked en kilometers penge væk, men der lå kun få spisesteder i nærheden af vores resort, så et par af aftenerne valgte vi at spise aftensmad i resortets restaurant, Les Boucaniers.

Inden vi gik til bords den ene af aftenerne, sad vi i loungen (ses til højre i billedet ovenfor) og spillede kort, mens vi nød et par udmærkede pre-dinner drinks fra baren Chapo! ved siden af restauranten. Da min veninde var blevet træt af at tabe for 86. gang, gik vi til bords…

Min veninde valgte den BBQ-buffet, der var på specialmenuen denne aften, hvorimod jeg sprang på en gang spaghetti carbonara. Vores tjener var en, lad os sige eksotisk buttet, super smilende lokal fyr med udpræget feminine gestikuleringer og engleblidt toneleje. Vi var vilde med ham!

Les Boucaniers Praslin 2
Les Boucaniers Praslin 3
Les Boucaniers Praslin 4
Les Boucaniers Praslin 5
Les Boucaniers Praslin 6

Restauranten i sig selv er nærmest en slags overdækket veranda, og det var skønt at sidde her med frit udsyn til palmetræer og pangfarvede blomsterbuske og nyde aftensmaden til lyden af blid bølgebrus fra stranden.

Generelt var maden jævnt god dette sted, og jeg kan særligt anbefale husets spaghetti carbonara, der smagte lige præcis, som den skulle.

Efterfølgende gik vi mætte og tilfredse tilbage til vores guesthouse, hvor vi satte os på verandaen med benene oppe og sluttede dagen af med en god kop aftenkaffe.