Coral Asia 1

Med alt det dejlige, friskfanget fisk, Seychellerne byder på, skulle vi selvfølgelig også prøve den lokale sushi. På Beau Vallon Beach ved Coral Strand Hotel ligger der to restauranter i ét, hvoraf den på førstesalen serverede sushi, så der valgte vi en aften at spise aftensmad.

Billederne er ikke just af høj kvalitet, men mørket faldt på hver aften kl. 18.30 cirka, og så måtte man nøjes med det lys, der var. Vi var egentlig ikke voldsomt sultne den aften, men kom alligevel til at bestille mere, end vi kunne spise.

Vi lagde ud med et par tropedrinks – for mit vedkommende en hjemmelavet lemonade bestående af passionsfrugtpuré med frisk mango og toppet med danskvand. Min veninde valgte en ingefærlemonade af knust ingefær, ingefærpuré og toppet op med danskvand. Mums! De kostede hver ca. 40 danske kroner.

Af sushi valgte vi til deling otte styks inside out med laks og avocado til ca. 90 kr., to styk nigiri med job fish (“blågrå snapper” på dansk) til ca. 30 kr. og to styk nigiri med amberjack (“ravfisk”?) til ca. 30 kr. Job fish’en var lidt kedelig, hvorimod amberjack-fisken var usandsynligt velsmagende!

Coral Asia 2
Coral Asia 3
Coral Asia 4
Coral Asia 5
Coral Asia 6

Derudover bestilte vi en omgang tuntatar med mango, agurk og forårsløg vendt i en japansk soyadressing. Retten kostede knapt 70 kr., og der var virkelig meget fisk! Heldigvis hjalp min veninde med at spise en god del af den, da det smagte ganske godt.

Vi bestilte også en omgang sashimisalat med skiver af red snapper, laks og tun på en grøn salat med strimler af mango, gulerod, løg og forårsløg. Desværre glemte de at fortælle os inden serveringen, at de var løbet tør for red snapper, som vi ellers havde glædet os til. Til gengæld kostede retten kun knapt 45 kr.

Sidste ret var tuntataki – lyngrillet tun med sesamfrø – serveret med soyakogt blæksprutte. En ret interessant ret, men igen var der mega meget mad for de ca. 90 kr. Vi kunne kun lige knapt spise op, men maden var god og ret fornuftig prismæssigt. Skulle man lægge vejen forbi, er amberjack-fisken helt klart et must!