Seychellerne

I sidste uge hjemkom jeg fra Seychellerne, hvor jeg har tilbragt cirka halvdelen af marts måned under den bagende sol, og hvor den daglige dresscode hed bikini, shorts og klip-klappere. Yderst tiltrængt!

Jeg har fået taget over 900 billeder, og en del af dem er naturligvis også af den mad, vi nød dernede. Ikke så underligt bød øerne på store mængder frisk frugt, fisk og skaldyr, og vi nød litervis af eksotiske tropedrinks.

Ferien på Seychellerne var generelt en kæmpe oplevelse, og af de tre øer, vi boede på, var den mindste, La Digue, klart min favorit – overskuelig størrelse, ingen asfalterede veje, mere intim og autentisk end de andre og med nærmest kolonihavestemning overalt.

Generelt var maden dog bedre i de mere turisttunge områder og var et mix af europæisk, afrikansk, indisk og kreolsk. Prisen på mad var en anelse billigere end i Danmark, og vi spiste faktisk ude både til frokost og aften hver eneste dag på ferien, så I kan forvente jer en god håndfuld indlæg det næste stykke tid.

Reklamer