vin-danmark-1

Jeg ved, I med garanti hader mig lidt lige nu, men jeg ligger med stor sandsynlighed på en hvid sandstrand i skyggen af en palme og med udsigt til turkisblåt hav på en tropeø ude i Det Indiske Ocean, når dette indlæg bliver udgivet.

Indlægget her er skrevet, dagen før jeg drager afsted, da jeg efterlader computeren hjemme og ikke forventer at kunne opdatere bloggen, mens jeg nyder solen og varmen på Seychellerne. Det samme er faktisk tilfældet med det seneste indlæg, så ja, jeg snyder altså lidt.

Men nu vi snakker om sol og sommer – som jo lige straks er på vej til Danmark, før vi får set os om – faldt jeg faktisk lige over disse billeder fra sommeren 2016 og synes derfor, at det nok er på tide at skrive lidt om Vindanmark, en relativt overset vinbar på Aarhus nordhavn.

Vindanmark er beliggende på Kystpromenaden på vejen ud mod Aarhus Ø og er genbo til kajakklubben, men man skal være vågen for ikke at overse stedet, da det ligger lettere hengemt, og der de senere år har været en del vejarbejde omkring stedet, så indgangen kan rykke sig lidt af og til.

vin-danmark-2

Vindanmark sælger vin, men er også en vincafé, hvor man fra en slags vinbuffet kan købe forskellige vin per glas, hvor man selv skænker op (til den angivede streg) og efterfølgende selv afregner på en tablet for enden af buffeten. Drønsmart koncept!

Et glas hvid, rød eller rosé koster en flad 50’er, og et glas bobler blot 35 kr., og du skal ikke lade dig snyde af de billige priser – vinen er altså god! Særligt når det er godt vejr og høj sol, så man kan sidde og nyde den udenfor med lidt lækre snacks. Er det koldt og gråt, er der også pladser indenfor i det industrielt rustikke lokale med charmerende træmøbler og bløde mormorsofaer.

Når jeg kommer hjem fra ferie, skal jeg uden tvivl snarligt mødes med en håndfuld gode venner dernede og catche up over et par glas god vin. Er klart et anbefalelsesværdigt sted.