Bing og Grøndahl Erantis 1
I maj måned fortalte jeg om mine jernmåger fra Bing & Grøndahl, hvor jeg viste mine tre nye kagetallerkener frem – eller rettere snacktallerkener, for her i hjemmet bliver de brugt til langt flere slags sukkerholdige syndigheder end bare kage.

Men som jeg også konstaterede i det pågældende indlæg, så er tre tallerkener til snacking ikke rigtigt tilstrækkeligt med den opvaskningsfrekvens, vi holder os. Så jeg satte mig for at finde nogle flere tallerkener i præcis samme størrelse og helst helt magen til.

Men ak, sådan nogle jernmåger er efterhånden svære at skaffe, og særligt når det skal være i en helt bestemt størrelse og til en fornuftig pris. I stedet faldt jeg over Bing & Grøndahls Erantis-kagetallerkener, seks styk for 115 kr. inkl. fragt, så dem hapsede jeg i en fart.

Jeg husker, at min bedstemor havde Erantis-kaffestellet, og det vækker i dén grad minder nu at spise af disse fine, små tallerkener, så jeg er faktisk rigtigt godt tilfreds med, at det ikke blev til flere måger i denne omgang.