Buzz's Steakhouse 1

Således var udsigten på vores sidste hike på O’ahu, når man kiggede til venstre. Kiggede man til højre, kunne man i ny og næ se legesyge hvaler tumle rundt og lave springvand ude i det store ocean. Fantastisk vandretur, der efterfølgende krævede et afkølende dyp ved en nærliggende strand, før den stod på frokost.

Vi slog os ned på Buzz’s Steakhouse ved Lanikai Beach, hvor vi var heldige at få et bord efter meget kort ventetid. Stedet er generelt godt besøgt, og det fandt vi hurtigt ud af var berettiget. Man kan både sidde indenfor og udenfor, og eftersom vi bare var sultne, valgte vi det først ledige bord, hvilket var indenfor.

Vi lagde ud med at bestille vores drikkevarer, og hele vejen rundt stod den på cocktails. For mit vedkommende blev det til en Lava Flow med Bacardi Light, kokosnød, ananasjuice og jordbærpuré. Er du vimmer, den var god! Jeg tror faktisk, det var den allerbedste drink, jeg fik på turen, og det siger ikke så lidt…

De andre var ligeledes ret begejstrede for deres cocktails, og vi har efterfølgende snakket om, at vi burde have opdaget dette sted noget tidligere, så vi kunne have fået after dinner cocktails her nogle af aftenerne. Det må dog vente til næste visit (man har vel lov at håbe).

Buzz's Steakhouse 2Buzz's Steakhouse 3Buzz's Steakhouse 4Buzz's Steakhouse 5

Madmæssigt var jeg svært fristet af stedets grillede baby top sirloin med pommes, grøntsager og dagens salat til, og jeg lod mig således friste. Prisen på denne herlighed var blot $15.95 og aldeles fornuftig, ja faktisk billig. Særligt taget i betragtning, at det smagte usandsynligt godt!

Min steak blev som ønsket stegt “medium rare” til perfektion, kødet var mørt og saftigt, pomfritterne var varme og sprøde ved servering, og selv grøntsagerne var faktisk okay interessante og passede fint sammen med resten.

Selve salatdelen fortjener et afsnit for sig, for wow, der var meget! En hel tallerken for sig selv fik den, og ud over friske, knasende salatblade var der sprøde croutoner (som jeg dog generelt ikke er mega fan af), revet parmesan og den lækreste hvidløgsdressing ever!

De andre ved bordet hjalp mig undervejs med gigantsalaten, så vi alle hørmede fortrinligt efterfølgende, og vi overvejede at sms’e til den sjette rejsefælle, der var taget på tur alene denne dag, at hun for sin egen skyld burde indtage noget hvidløg, før vi sås igen senere…!

Buzz's Steakhouse 6Buzz's Steakhouse 7Buzz's Steakhouse 8

Efter maden så vi, at de ovre ved nabobordet fik serveret dessert, og så blev et par af os nysgerrige. Min kammerat fik fat i en tjener, og efterfølgende kom der i stedet for et dessertkort et helt fad ind med de helt konkrete dessertmuligheder, der var at vælge imellem. Smart!

Så min kammerat lod sig friste, og jeg lod mig friste ligeså. Jeg husker ikke, hvad han valgte, men jeg fik mig i hvert fald en gang banan-tiramisu! Det lyder klamt, det var det måske også lidt, men det smagte eksotisk og fremragende! Se lige et voksent stykke, der blev sat foran mig… No wonder, jeg fik lidt mavepine senere på dagen.

Anyway, Buzz’s Steakhouse tilbyder både super skønne drinks, lækker mad til fair priser, og så er der også smadder hyggeligt på sådan en strand-agtig måde med deres mørke trævægge, spraglede gardiner, tiki-baren midt i rummet og sågar salg af solhatte. Spøjst og gennemført herligt sted, der får en kæmpe anbefaling herfra.