OBH Nordica dårlig elkedel 1

Vi har netop anskaffet os en ny elkedel herhjemme, selvom det ikke er mere end et år siden, vi købte en ny. Vi blev dog enige om, at den senest tilkomne gav os så mange frustrationer og kogt vand ud over både køkkenbord og gulv, at vi hellere ville købe en ny og blive nogle gladere mennesker.

Den seneste elkedel, som nu er røget på losseren, var en OBH Nordica i modellen Piano som vist på billedet. Den havde en passende kapacitet på 1,2 liter, handy greb, plads i “foden” til tilpasning af ledninglængde og en udløser til at åbne for låget. Så vi troede i sin tid, at den var smadder praktisk og lige det, vi stod og manglede i vores liv.

Det viste sig dog efter noget tid, at den var lige lovligt lang tid om at slå fra, når vandet kogte, men det værste var, at når man hældte fra den, kom der vand ud flere uhensigtsmæssige steder omkring tud og låg, så man både risikerede at brænde sig og hælde kogende vand ud over hele køkkenet hver gang.

Så pointen med indlægget her er egentligt blot: Lad være med at købe det her skrammel! Nu har vi en Kenwood 1,0 liters, som vi til gengæld er blevet rigtigt gode venner med.