Spaghetti med blomkål og nødder 1

Her i denne varme tid er det ikke altid, at appetitten er så stor, når det bliver tid til aftensmad, men forleden lavede jeg denne spaghetti-ret, der var både nem og lå let i maven. Nårh ja, og så smagte det da i øvrigt også ganske godt.

INGREDIENSER:

• En passende mængde spaghetti
• Salt til kogning
• Rigeligt smør
• En passende mængde blomkål
• En håndfuld mandler
• En håndfuld hasselnødder
• Et fed hvidløg
• Salt & peber
• Saften fra en citronbåd
• Et bundt frisk persille
• Et skvæt god olivenolie

Spaghetti med blomkål og nødder 2

FREMGANGSMÅDE:

• Kog spaghettien i saltet vand
• Skær blomkålen i buketter i ønsket størrelse
• Hak nødderne groft
• Steg blomkål og nødder i rigeligt smør ca. 2-3 minutter
• Tilsæt presset hvidløg det sidste minut
• Smag til med salt og peber
• Tag det af varmen, og smag til med citron
• Hak persille fint, og vend det i blandingen
• Dryp lidt god olivenolie ud over den drænede spaghetti
• Vend spaghetti og det smørstegte sammen, og servér

Simple as that!

Reklamer