Foie gras terrine og smørbar svampepaté

For noget tid siden spiste jeg denne udsøgte frokost og tænker, at det nu er på tide at poste billedet. Den ene mad bestod blot af et stykke knækbrød med svampepaté (købt i vores lokale Super Brugsen, men kan også fås i helsekostforretninger) toppet med modne skiver pære. Den anden mad var knækbrød smurt med et lag smørbar figen, gåseleverterrine fra Deli’en i Jægergårdsgade og toppet med frisk bredrøvet persille (eller bredbladet, om man vil).

Det var en på samme tid rørende simpel samt let frokost og alligevel overdådig og ekstravagant. En kombination jeg er stor fan af. Luksus i det daglige, uden det hverken er specielt dyrt eller tager en masse tid.

Efter bøtten med smørbar figen fra Castus er udgået fra deres sortiment, har jeg selv været i gang med en hjemmelavet version, som jeg ved lejlighed regner med at lave et indlæg om her på bloggen.