Det er ved at være længe siden, at jeg præsenterede tre af mine yndlingskrus i dette indlæg, så nu må det være på tide at give indblik i lidt flere nydeligheder fra skabet med krus – for jeg er tosset med finurlige kopper i flotte farver eller hyggelige motiver.

For tiden er mine favoritter disse to, når de kølige aftener efterhånden er begyndt at lægge op til en kop varmt under de tykke vattæpper i sofaen. Ingen af krusene er nytilkomne, men ikke desto mindre er de særdeles eftertragtede stadigvæk, når jeg rækker ind i skabet og lader humøret vælge.

Det første, jeg vil præsentere, er mit Marimekko-krus med motivet Kulkue designet af Maija Louekari, 2007. Jeg er vild med det her motiv: Det er kulørt, festligt og gør mig lidt nostalgisk efter gamle børnebøger, jeg fik læst som lille. Kruset kan blandt andet fås her og her.

Det andet er mit moustache mug fra Peter Ibruegger, der sælger tre slags overskægskrus inde på hjemmesiden, blandt andet ovenviste ved navn “Maurice Poirot” og derudover “Mustafa Chaplin” og “Fu Magnum”. Det forholder sig nemlig sådan, at der er to slags overskæg på hvert krus – et på hver side. Drønsmart! Og I kan nok regne ud, hvordan krusene har fået deres navne…

Nu vil jeg gå i køkkenet og brygge mig en omgang kvædete med en god teskefuld honning – jeg trænger til lidt af det søde og det varme i et af mine fine krus efter en fysisk krævende dag med flytning for et kært vennepar. Fortsat god weekend til jer der ude i efterårs-Danmark.