Hvis man har fulgt bloggen igennem noget tid eller blot kender mig, er det vist ingen hemmelighed, at jeg har en forkærlighed for charmerende blikdåser enten med en historie eller fine farver og dekorationer. Jeg har mest været til de firkantede, da de er praktiske, men det sker i ny og næ, at en rund tager mig med storm, og så må alt det funktionelle komme i anden række.

Så da en kær veninde for noget tid siden faldt over disse to fine kagedåser under en oprydning, var jeg ikke sen til at takke ja, da hun spurgte, om jeg kunne være interesseret. Jeg er jo lidt en kræsenpind, når det kommer til interiør og sådan noget, men jeg var solgt på stedet, da jeg mødte disse to skønheder i min venindes køkken!

Men ikke nok med, at de fine to fik lov til at flytte ind hos mig, men de var sågar også fyldt til randen med gammeldaws makroner, så jeg har været nødt til at finde en måde at få udnyttet dette indhold på.

Det fik jeg så en idé til for kort tid siden, da en anden skøn veninde kom til mig med favnen fuld af rabarber, som jeg måtte få lov at vride livet ud af til en omgang saft, som hun havde læst jeg var vældigt glad for. Der var dog et helt kilo, så jeg besluttede at lave en rabarberkompot af halvdelen til trifli – og den opskrift får I en af dagene. Er jeg ikke bare heldig med sådan nogle veninder?!