Det er ingen hemmelighed, at det tager sin tid at komme på plads i et nyt hjem, og vi har tilmed været nødsaget til at flytte to gange blot i løbet af fem måneder, så bloggen her har haft sine stille perioder, mens tingene skulle pakkes ud og findes plads til i de nye køkkener.

Vi flyttede fra en lejlighed med et stort spisekøkken og rigelig skabsplads til en midlertidig lejlighed med stort set ingen skabsplads, men med lappeløsninger og tonsvis af sjæl… OG gaskomfur, fryd! Nu er vi så flyttet til en permanent lejlighed så skøn så skøn, men med et meget lille køkken med skråvægge.

Køkkenet ligger for enden af en lang gang i en i øvrigt ret stor lejlighed. Der er stort set ingen bordplads, men forrige lejer havde sat en håndfuld smalle hylder op såvel som et smalt skab og et udslåeligt bord hægtet til væggen. I øvrigt et ret grimt bord, så det blev pillet ned. Hylderne og skabet blev hurtigt fyldt op, men der gik lang tid, før vi fandt ud af en løsning til de resterende ting.

Svaret på vores bønner blev dette vitrineskab fra Ikea (dog uden de øverste låger), der lige præcist er smalt nok til at kunne være mellem en radiator og det i forvejen ophængte skab, og hurra – endelig fik vi plads til de store køkkenting!

Så her er en mindre billedstorm af, hvordan vi har indrettet os i det lille køkken. Gudskelov har vi også en bagtrappe med hyldeplads, hvor de ting, vi sjældent bruger, får lov at stå opbevarede. Ligeledes er der ved siden af køle-/fryseskabet smalle hylder, hvor mine elskede kogebøger og køkkentekstilerne har fået plads.

Jeg synes selv, vi er kommet godt om indretningen, omend vi stadig savner noget bordplads. Vi er efterhånden faldet godt til og er tilfredse med det fine køkken med både sjæl, opvasker, induktionskomfur, varmluftsovn (hvilket vi ikke havde i vores gamle lejlighed!) og direkte udgang til krydderurterne på altanen.

Reklamer