Her i huset spiser vi rigtigt ofte sushi udefra, vi snakker ca. en gang om ugen. Det har vi gjort igennem en del år, og vi har prøvet næsten alle take out-stederne i Århus efterhånden og er kommet frem til nogle enkelte favoritter. Ofte er vi stødt ind i fra de mindre gode steder, at fisken er grimt skåret og ikke smager helt frisk, eller at risene stort set ikke smager af noget og smuldrer. Et enkelt sted har vi også fået sushi, hvor fisken stadig var frossen indeni!

Vores tidligere nabo Sota Sushi Bar tager en helt klar førsteplads, og jeg har før skrevet et kort indlæg om dem her. De ligger ikke i den billige ende, men til gengæld er det virkelig god sushi, der både er utroligt lækkert sammensat, opfindsomt og smukt at se på. Eftersom vi er flyttet til en anden del af byen, køber vi nu dog oftest hos vores nr. 2-favorit, Karma Sushi, hvor sushien på billederne i dette indlæg er fra.

Vores første oplevelse med Karma Sushi var ikke god, men det er de i den grad kommet efter! Da de lige åbnede i Århus på Banegårdsgade, var sushien allerede lavet, når man bestilte, og det stod opbevaret i køleskab, indtil nogen købte det. Fy føj! Vi afskrev dem på stedet, men da der åbnede en Karma Sushi i Vestergade, og vores favoritsted Sota en dag havde lukket, valgte vi at give dem en chance til. MEGET bedre!

Vi benytter nu den på Banegårdsgade oftest, og de er gudskelov gået helt væk fra køleskabssushien – ellers havde vi helt klart blacklistet dem igen. Men det er nu virkelig lækker sushi, der absolut kan erstatte Sotas, når vi er sushitrængende. Specielt kan jeg anbefale deres Crispy Salmon-menu og deres Karma Roll Box, som er to gengangere her i huset. Desuden laver de fantastiske smoothies, og jeg er blevet lidt afhængig af deres Blue Sunday med blåbær, mums!