Det er ikke meget mad, der bliver nusset om i disse dage – eller i det hele taget de sidste par uger for den sags skyld. Grunden er, at vi på kort tid har været nødt til at finde ny bolig, og den er vi nu flyttet ind i. Det har været rent held i uheld, der nu har ført os til den hyggeligste lejlighed i et gammelt byhus, og så endda med både opvaskemaskine og gaskomfur, yeaj!

De tidligere lejere er et utroligt skønt ungt par, som vi faldt godt i hak med de gange, vi har nået at møde dem indtil nu, og at de i dén grad er et par “stand up guys” blev bevist, da vi dagen efter deres udflytning kom væltende med alle vores pakkenelikker og hjælpsomme venner og bekendte. Vi blev nemlig mødt af ovenviste post-it på køleskabet. Nedenfor kan så ses, hvad der gemte sig derinde.

Det er altså bare god stil! Og god karma fra starten af er lige noget, vi har brug for efter nogle trælse sidste uger i vores gamle lejlighed.

Vi har nu boet her i 2-3 dage og er så småt ved at finde hoved og hale i flyttekasserne, selvom køkkenet stadig savner en del genstande, eksempelvis Gordon & Andreas. Ikke desto mindre fik jeg i går lokket herren i hytten til at stå for aftensmaden, og oh fryd, hvor havde jeg savnet en god rib eye med pommes og bearnaise!

Den blev fortæret rub og stub med store mængder sovs, og tallerkenen var på det nærmeste renslikket bagefter. Vi havde forinden fået sofaen gelejdet på plads og fundet et par vattæpper frem fra flyttekasserne, og det var med stor velbehag, at ømme muskler og sultne maver blev stillet tilfreds i en fremragende kombi af sofa og kød.

Læsere af bloggen kan nu se frem til forhåbentligt bedre belyste billeder, nu vi ikke længere bor i en mørk stueetageslejlighed, og så glæder jeg mig ellers til at få leget lidt med gaskomfuret :-)