Jeg har tidligere nævnt den tyske hjemmeside World of Sweets i dette indlæg, og nu er det atter tid, for mens jeg lå og kogte under dynen i går, ringede det på døren, og det var den flinke postmand med den store pakke guf, jeg bestilte for ca. en uges tid siden. Kæmpe pakke, der også inkl. den halvdyre fragt kostede mig omkring 370 kr. Men det var alle pengene værd!

Jeg køber på World of Sweets, fordi de har en masse slik og godter, som ikke fås eller ikke længere fås i Danmark, f.eks. Ritter Sport med rum, trauben, nuss såvel som Marabou med mintkrokant, mums! Derudover er jeg vild med det tyske pulver til mælk, KabaFit, der også nævnes i dette indlæg.

Ud over to bøtter Kabafit med hhv. banan- og hindbærsmag, ti pakker Ritter Sport med rom, druer og nødder, to pakker Ritter Sport med cashew og druer, tre pakker Mentos med spearmint (fås heller ikke længere i Danmark), en pakke Mentos med jordbær og lime, en pakke Yogurette (fås vist i Aldi af og til), chokoladeovertrukne”paradiskirsebær”, to pakker Marabou med mintkrokant og Anton Berg-chokolader med kirsebær i rom var ovenviste macadamie-karamelcreme også med i pakken. Nårhj, den er god!

World of Sweets kan klart anbefales, hvis man savner noget slik, der ikke længere fås i Danmark af den ene eller anden grund. De har RIGTIGT meget forskelligt slik derinde, og fragten er efter vægt (priser kan ses her). Leveringen sker med Post Danmark, så man slipper for bøvlet med tåbelige fragtfirmaer, der kun leverer, når man er på arbejde.

TILFØJELSE D. 18/12 2011:
Efter jeg har handlet hos World of Sweets, er jeg tilfældigvis begyndt at modtage en masse spam på tysk eksempelvis fra casinoer hver eneste dag. Jeg har ikke handlet på andre tyske hjemmesider, og de mange spammails er kommet, efter jeg handlede på World of Sweets – en tysk hjemmeside. Det er muligvis en tilfældighed, men… Tja, jeg har i hvert fald sendt en mail til World of Sweets omkring dette problem, men de har endnu ikke svaret.

TILFØJELSE D. 19/1 2012:
World of Sweets har valgt at ignorere min henvendelse ift. tysk spam. Det siger jo så en hel del om dem og deres måde at drive forretning på. Jeg er glad for, jeg ikke havde brugt min meget personlige mailadresse, da jeg bestilte. Jeg kommer ikke til at handle på den hjemmeside igen. Punktum.