The Beach Chalet er ikke just et ukendt sted for mig, der med udsigt over Stillehavet flere gange har nydt både frokost og aftensmad der. Restauranten er placeret for enden (eller starten, om man vil) af Golden Gate Park og lige ud til Great Highway/Highway 1 langs med Stillehavskysten.

Ud over den dragende udsigt har restauranten også god mad samt eget mikrobryggeri at lokke med. Denne gang kunne vi trods weekend få en plads med det samme og endda ved vinduet, så det kan betale sig specielt på travle dage (weekender, helligdage og feriesæsson) som os at komme lidt tidligt i forhold til aftensmad.

Vi valgte hver to retter (og endte med at være for fyldte til dessert) med henholdvis husets egen IPA og root beer – ganske fremragende, både øl og soft drink, og det blev da også til et par refills.

Min forret bestod af en aldeles fremragende Ahi-tuntartar med asiatisk pære, trøffelolie, dybtstegte norichips og sesamfrø. Utroligt velsmagende forret, der i hvert fald kan anbefales!

Som hovedret faldt valget på restaurantens dyreste entrée til $32: Filet mignon, mediumrød, med grønne bønner, urtesmør og en gratin af porre og rejer. Bøffen var overordentligt mør og smeltede nærmest på tungen. Den var stegt med præcision og smagte saftigt og fyldigt. Normalt er jeg ikke den store bønnespiser, men disse bønner var SÅ lækre: Faste, saftige og søde. Dog var jeg ikke vild med gratinen, der forblev urørt efter prøvebidden.

Alt i alt inkl. tax og 20% i drikkepenge kom vi for to gange to retter og drikkevarer af med det, der cirka svarer til 700 kr. Meget fornuftig pris! Vi sprang som sagt desserten over, men gik efterfølgende ned i The Park Chalet, der i modsætning til restauranten ovenpå vender ud mod parken, hvor vi fik et par drinks og nogle øl mere, før vi ved 23-tiden tog Fulton-bussen (nr. 5) tilbage til downtown.