Når jeg nu ikke opdaterer så ofte med nye indlæg, er det oftest, fordi jeg mange dage ikke gider gøre noget særligt ud af madlavningen, eller fordi vi bestiller mad udefra – oftest sushi. Og det er jo ikke interessant at læse om og se billeder af i længden.

Nu vil jeg dog gøre en slags undtagelse, for dagens mest avancerede ret har for mit vedkommende bestået af noget så trivielt som rugbrødsmadder. Alligevel får I lige et lille indlæg om det, for det var faktisk en ganske velsmagende rugbrødsmad med en pålægskombination, jeg ikke har afprøvet før. Så here you go!

INGREDIENSER:

En skive rugbrød
Smør
Nogle blade hjertesalat
Frisk mozzarella i skiver
Friske blåbær
Et par drys urtesalt (jeg sværger til Herbamare)

Fremgangsmåden må I denne gang selv regne ud ;-) Jeg puttede rigeligt med hjertesalat på, for den sprøde smag skulle jo komme til sin ret. Urtesalten var det afgørende prik over i’et, og den eneste justering til næste gang vil være at have lidt flere blåbær at gøre godt med.