Denne pastasalat skal laves på slump ud fra, hvad de individuelle smagsløg dikterer i forhold til at smage til, tilføje lidt mere af det ene og holde igen med det andet.
Prøv dig frem, og den risikerer at blive helt perfekt! ;-)

– – – – – –

INGREDIENSER (til dressingen):

Creme fraiche 18%
Salatmayo
En sjat ketchup
En sjat sennep
En sjat citronsaft
Lidt karry
Peber
Paprika
Løgpulver
Urtesalt (Herbamare)
En lille sjat æbleeddike

INGREDIENSER (til fyldet):

Pastaskruer
Kylling, pillet
Peberfrugt
Bladselleri
Vindruer
Agurk
Frisk champignon
Brøndkarse

FREMGANGSMÅDE:

• Kog pastaskruerne, og stil dem til afkøling
• Påbegynd dressingen, der primært skal være funderet på creme fraichen
• Smag til med de forskellige ingredienser efter behag
• Vær forsigtig med karry og æbleeddike, der hurtigt kan blive dominerende

• Pil eller findel det stegte eller kogte kyllingekød, fjern evt. skind
• Skær peberfrugt i mindre tern
• Skær bladsellerien i skiver
• Halvér vindruerne og fjern eventuelle kerner
• Skær agurken i tern, fjern eventuelt overskydende kernesnask
• Skær champignonerne i mindre tern eller skiver

• Hæld den afkølede pasta i en tilpas stor skål
• Tilsæt alt fyldet minus brøndkarsen
• Vend dressingen i, til blandingen har en god konsistens
• Pynt med brøndkarse, når pastasalaten serveres

Jeg er helt vild med denne pastasalat! Desværre var jeg løbet tør for brøndkarse, da jeg tog billederne, men det må jeg bare huske til næste gang. Fyldet kan naturligvis skiftes ud, hvis man har andre præferencer, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Pastasalaten er perfekt til frokost eller som madpakke.