Denne opskrift er udsprunget med inspiration fra tidligere nævnte opskrift på spaghetti carbonara og tager heller ikke mere end ca. 15 minutter at lave. Retten laves på sjus alt efter, hvad man lyster ift. mængden af de forskellige ingredienser. Der er ikke andet at gøre end at prøve sig frem.

– – – –

INGREDIENSER:
Spaghetti
Bacon i tern
Smør
Løg, hakket
Champignon i skiver
Mel
Mælk
Muskat, stødt
Paprika
Salt
Peber
Æggeblomme
Frisk oregano

FREMGANGSMÅDE:
• Kog spaghettien i rigeligt saltet vand
• Steg baconen sprød i en gryde
• Tilsæt smør og hakket løg, steg til løgene er gyldne
• Tilsæt champignon, og steg dem 2-3 minutter
• Tilsæt en skefuld mel til gryden, rør godt og spæd op med mælk til sovs
• Krydr med muskat, paprika, salt og peber. Smag til!
• Portionsservér spaghettien, og hæld sovsen over
• Top med æggeblomme og frisk oregano

Advertisements