Følgende opskrift er improviseret ud fra en oprindelig opskrift på banankage. Det blev den dog ikke mindre god af. Billederne er fra en halv portion, der svarer til ca. 8-9 muffinforme, som man godt kan fylde op til ca. en cm. fra kanten, da de kun hæver moderat i ovnen. Enjoy!

– – – –

INGREDIENSER (16 stk.):
2 modne bananer
100 gram sukker
1 tsk vanillesukker
1 æg
4 spsk mælk
50 gram smeltet smør
100 gram grovhakket, mørk chokolade
125 gram mel
1 tsk bagepulver

FREMGANGSMÅDE:
• Bananerne moses og røres med sukker, vanille og æg.
• Mælk og smør tilsættes.
• Grovhakket chokolade røres i.
• Mel og bagepulver tilsættes lidt ad gangen.
• Dejen fyldes i 16 muffinsforme.
• Bagetid ca. 30 min. ved jævn varme (ca. 175 grader).

En hurtig og nem opskrift, hvis man skal bikse noget velsmagende bagværk sammen i en fart. Jeg kunne godt have fyldt mine forme mere op, men tog ingen chancer efter at være blevet vant til mine hindbær-/chokomuffins, der hæver gevaldigt op i ovnen.

Herunder; billedet af det endelige resultats midte. Ikke dårligt, hva’?