Der skal efterhånden en del til at imponere mig, når det kommer til sushi. Ikke desto mindre skete det i dag, da jeg med ellers lave forventninger til frokost tog et smut forbi Sushi+ på Åboulevarden.

Min erfaring med Sushi+ fra tidligere er dog ikke supergod. De har i Århus restauranter hhv. på M. P. Bruunsgade, Nørre Allé og Åboulevarden, og førstnævnte har jeg oplevet efter utroligt lang ventetid at få serveret stadig frossen fisk hos. Nørre Allé har sushien været halvkedelig og ikke særligt pænt skåret fisk. Den på Åboulevarden har jeg kun prøvet én gang tidligere, og det var jævnt godt, men ikke imponerende. Det var det til gengæld denne gang!

Jeg bestilte en frokostmenu med 7 styk: 3 nigiri og 4 store makiruller. Ønsket om, at husets specielle nigiri med rødbedelaks indgik i de 3 nigiri, blev venligt imødekommet, og generelt var der utroligt god service. Jeg kunne sidde og se på, mens sushien blev tilberedt, og efterfølgende fik jeg tilbuddet om at høre, hvad de øvrige stykker bestod af:

Stor maki med teriyakilaks (stegt laks + avocado + spinat + sesam)
Stor maki med spicy reje ((reje + mango + chili)
Stor maki california (crabstick + avocado + agurk + japansk mayonaise)
Stor maki med laks (agurk + tobiko)
Nigiri med rødbedemarineret laks
Nigiri med laks toppet med en skive lime til at afgive smag
Nigiri med tun toppet med en lille klat miso

Hele herligheden kostede kun 75,- og er et frokosttilbud, de kører hver dag fra 11.30-15.00.
Dagens favoritter var klart den rødbedemarinerede laks og californiarullen. Normalt er jeg ikke så begejstret for california, men denne her var himmelsk! Det kan klart anbefales at købe frokosten fra Sushi+ på Åboulevarden, og det er ikke sidste gang, at jeg benytter mig af muligheden.

http://www.sushiplus.dkteriyakilaks (stegt laks + avocado + spinat + sesam)