Hvor kommer aftensmaden fra denne solskinstorsdag? Som så mange andre gange inden for de sidste uger og måneder fra Sota Sushibar, naturligvis! Mums, det er godt, og som en inkarneret sushi-addict er det skønt med så god sushi så tæt på.
Det er høj kvalitet, smuk madkunst efter den japanske tradition, hvor maden først spises med øjnene, og så er prisen ganske fornuftig.

Jeg kan især anbefale deres gunkan med kammusling og limesalat, som er et lille stykke af himlen selv! Det er dem forrest i billedet. Derudover er deres alaska uramaki bestående af laks, cream cheese, avocado, agurk og massago absolut heller ikke at foragte. Favoritmenuen er uden tvivl Why Not bestående af blandet nigiri og maki og bl.a. førnævnte gunkan såvel som uramakien ved navn krebs deluxe med krebsehaler, avocado, agurk og tobiko.

Tidligere har min yndlings sushirestaurant i mange år været Restaurant Soya i Jægergårdsgade, men efterhånden må jeg erkende, at Sota har indtaget førstepladsen, selvom det er tæt løb.